Ervaar de kracht van Cacao

Open je hart, ervaar rust en Zachtheid in jezelf

Cacao ceremonie lente fair

Ervaar een heilige cacaoceremonie

Laat je onderdompelen in een heerlijke Cacao Ceremonie van zelfzorg en zelfliefde waarin Wies je mee op reis neemt.

Je gaat afdalen naar je hartsverlangen, je mag je hart laten spreken en op een liefdevolle manier de helende en gezonde werking van cacao gaan ervaren in een unieke combinatie met reiki, yinyoga, dans en mantra. 

Cacao opent je hart en brengt je in verbinding met jouw intuïtie. Reiki, yinyoga, dans en mantra voegen daar een extra helende, rustgevende of ontspannende werking aan toe. Een gouden combinatie die jij gewoon wilt voelen en ervaren!

Liefs Wies

Jij wilt

Ontdekken hoe jij zachter kan zijn voor jezelf of anderen

Loslaten wat jouw niet meer dient, of iets uitnodigen in je leven waar je naar verlangt

Inzichten over de richting van jouw leven, of keuzes die je te maken hebt; jouw intuitie volgen

Wil jij de zachte kracht van Cacao met Reiki ervaren?

Na de kracht van de intentie, meditatie en het drinken van de Cacao, word je op een liefdevolle manier begeleidt door de fijne en helende werking gericht op het openen van het hart. Waarna je reiki ontvangt om jouw proces nog beter te kunnen doorvoelen en daarin te ontspannen. Om zo op een diep niveau verbinding aan te gaan met jezelf en jouw intuïtie, met alles wat er is en mag zijn. Op het einde ontvang je ook nog een persoonlijke drumhealing. 

optionele activiteiten tijdens een ceremonie kunnen Chakradans, Estetic dance, Yin Yoga of Mantra zingen zijn. 

Boek hier direct jouw Cacao ceremonie

Voordelen Rauwe pure ceremoniële cacao

 Voelt meer liefde, geluk, dankbaarheid; het opent je hart

Brengt je in contact met jouw intuïtie; jouw innerlijke wijsheid

Verlaagt de bloeddruk, verhoogt de circulatie van je bloed en hartslag

Je voelt je meer in verbinding met jezelf en met anderen

Ontspant de spieren en weefsels

Balanceert de bloedspiegel en cholestorol

Wat andere deelnemers zeggen

5/5

Reiki is een eeuwenoude methode op het gebied van werken met energie. Het Japanse woord reiki betekent ‘universele energie’. Rei betekent ‘universeel’ en ki betekent ‘energie’.Het is een methode om energie op te nemen uit het energieveld om ons heen en te kunnen gebruiken voor jezelf of anderen.

Het activeert het zelf genezend vermogen van je lichaam, ontspant en stroomt waar het stromen mag en heeft daardoor een helende werking op fysiek, emotioneel en mentaal lagen. 

Cacao en reiki

Voordelen van Reiki healing

Activeert en herstelt het zelf genezend vermogen van jouw lichaam

Vermindering van stress

Diepe ontspanning en rust

Helpt je fysieke pijn te verlichten

Verbetert je slaap

Je voelt je meer geaard en evenwichtig

Cacao is eindeloos te combineren met een aantal prachtige andere diensten die ik aanbied. 

Yinyoga sluit aan bij de voordelen die Cacao al heeft zoals het ontspannen van spieren en weefsels. Maar door hart openende Yin-houdingen aan te nemen, versterk je juist de werking van cacao. 

Chakradans of Estetic dance helpt je de gronden en aanwezig te zijn in je lijf, zodat jij jouw hart nog beter kan voelen.  Het zorgt ook dat je de schaamte loslaat van je lijf en expressie durft te geven aan jezelf. 

Mantra zingen opent naast je hartgebied ook jouw keelgebied, zodat jij jouw innerlijke stem mag volgen. Zingen verbind je nog meer met de groep, want het is spannend om je stem te laten horen in een groep. Elke cacaoceremonie bevat meestal wel een mantra, waarin je vrij bent mee te doen of de mantra alleen aan te horen. 

Cacao en reiki

Gezondheidszorg

Laat het me weten als je:

  • Door jouw arts beperkingen bent opgelegd aan het drinken van koffie, of wanneer je een overgevoeligheid hebt voor cafeïne.
  • Als je zwanger bent, of een andere gezondheidsonderwerp hebt waarvan je denkt dat ik het moet weten, deel het dan alsjeblieft met mij.
  • Laat het me weten als u een chronische ziekte heeft en u (regelmatig) medicijnen gebruikt.
  • Als u antidepressiva of hartmedicatie gebruikt; de naam, hoeveelheid en moment op de dag van inname.

Ik ben een ervaren begeleidster van cacao ceremonies en hoedster van maancirkels, vrouwencirkels en heb een groepstraject voor vrouwen ontwikkelt om hoofd, hart en buik op één lijn te brengen. 

Door mijn Cacao Facilitator opleiding en mijn erkenning als Alternatief Therapeut lever ik jou de beste voor- en nazorg, naast een prachtige hartverwarmende ervaring. 

Ik heb een Taoïstische, Sjamanistische en Reiki achtergrond. Mijn kwaliteit is het neerzetten van een veilige setting en bewaken van het proces van alle deelnemers op fysiek, emotioneel en energetische gebied met veel persoonlijke aandacht en zorg.

CATvirtueelschild

Koop je Cacao Direct hier