Wilgkracht

Hét Intuïtief programma

Voor meer rust, zelfliefde en zelfvertrouwen

Klaar om je intuïtie te ontwikkelen én hierop te durven vertrouwen?

Dit is dé  weg naar meer balans, rust en vertrouwen in je leven.

Je weet en voelt dat er meer is dan verklaren vanuit logica en je wilt leren wat dit is en hoe je dit kan toepassen in je leven.

Het wordt tijd om jouw innerlijke wijsheid te voelen, ervaren en te ontwikkelen, voor meer rust, liefde en vertrouwen in JOUW leven. 

Jij wilt

Ontdekken wat intuïtie is en in contact met je gevoel en je intuïtie komen

Begrijpen hoe intuïtie werkt en hoe je dit kan gebruiken in je leven

Zo in verbinding komt te staan hiermee, dat je hier op durft te vertrouwen 

Meer willen leven vanuit wat jouw gevoel en jouw hart je ingeeft 

Balans creëren door je spirituele wereld onderdeel te maken van je leven, in plaats van iets dat je ernaast doet of ben

Gelijkgestemde ontmoeten, omdat je eigen omgeving niet begrijpt in welke processen jij zit, wellicht nog niet spiritueel ontwaakt zijn

Dit is precies wat ik met jou kan bereiken:

Verbinding maken met je gevoelswereld en hier vanuit leven

Wat anderen vrouwen zeggen

Shiela
Shiela
Rockanje
Lees verder
Hier heeft Wies mij bij geholpen: een betere gronding, staan voor mezelf, Meer energie en drive om dingen aan te pakken, meer innerlijke rust, verwerken en doorvoelen van emoties en mijn kern, beter fundament om met mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling aan de slag te gaan.
Nathalie
NathalieHellevoetsluis
Lees verder
Wies is rustig, begripvol en houd jouw tempo aan. Niets moet alles mag. In een wereld van onwetendheid, staat wies voor al je vragen klaar. Ik heb de energetische behandelingen met coaching gedaan. Het leverde mij rust op in mijn hoofd en mee voelen met mijn lichaam. Ik werd weer 1 met lichaam en geest.
Marloes
MarloesArnhem
Lees verder
Wies weet een fijne, open en veilige sfeer te creëren. Ik heb het ervaren als moment van rust, tijd en aandacht voor mezelf. Iets dat zowel in hectische als rustige periodes heel welkom is.
Previous
Next
0
anderen gingen jouw al voor

Wat kan je verwachten in de
bijeenkomsten

Intuitieve basiskennis en vaardigheden

Tijdens module 1 focussen we vooral op wat intuïtie is, de ontwikkeling van het helder waarnemen. Geen we-doen-maar-wat. Uiteraard bied ik je met de intuïtieve schrijfoefeningen en de livebijeenkomst de mogelijkheid jouw intuïtie te ontwikkelen

Leren vertrouwen op je intuïtie

Tijdens module 2 ontvang je kennis van de krachtbronnen in je lijf, contact daar mee leren maken en voelen wat het met je doet. Gaan we o.a. intuïtief dansen, maken we een reis langs de onderste chakra’s. Dit kan echt veel in beweging zetten, maar dat is ook precies wat we willen!

Intuitie gebruiken in je leven

In module 2 en 3 gaan jij jouw intuïtie leren gebruiken. We stemmen ons af op de maan, Tarot- en orakelkaarten, godinnen, engelen, edelstenen, dromen en verbeeldingen middels trance- en chakra reizen. In de bijeenkomsten werk je alleen of in kleine groepjes en ga je kijken, zien, voelen en ervaren om het geleerde vervolgens thuis te gaan toe te passen. 

Intuitie afstemmen op de maan en gelijkgestemde

De maan is sterk verbonden met onze intuïtie. De bijeenkomsten vinden plaats rond verschillende maanfases. We nemen de energie van de maanfase waar we inzitten mee, om ons af te stemmen op onze intuïtie. Daarnaast is intuïtie het best voelbaar in contact met anderen. Vandaar dat module 2 en 3 ook echt alleen fysieke modules zijn. 

Krachtige healingen en inwijdingen & ceremonies

Tijdens module 2 en 3 ontvang je ontvang je groepsreiki, pers. reiki, healingen en ceremonies waardoor opgedane ervaringen en kennis nog meer doorvoeld kunnen worden, blokkades worden opgeheven. Je ontvangt een krachtige liefdevolle inwijding, zodat jij jouw vrouwelijke innerlijke wijsheid, zachtheid, liefde, innerlijke kracht en creatiekracht mag voelen.  

Zelf je eigen zielspad ontdekken

In module 3 neem jij de leiding in jouw leven, want jij weet dat je niet het slachtoffer bent van wat je voelt. Je ‘weet’ steeds beter dat jij in elke situatie de leiding kan pakken en je op deze ‘gave’ kan terugvallen. Daarnaast ontdek JIJ wat jou wel of niet ligt en wat een vervolg stap voor je zou kunnen zijn op je zielspad. 

Inclusief certificaat van deelname bij minimaal 80% aanwezigheid

Het volledige programma bestaat uit drie modules 

Wat anderen vrouwen zeggen

Wilgkracht
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Op 1 januari heb ik een jaarlegging 2022 van Wies gekregen. Op dat moment was t een bevestiging van alles wat ik zelf al voelde. En nu in juni heeft t me geholpen om grote stappen te zetten naar een totaal andere toekomst. Wanneer ik even van ‘mijn pad’ dreigde te raken keek ik weer naar de kaart die Wies voor me trok en luisterde ik haar audiobestand nog eens af. En dan durfde ik er weer vol voor te gaan. Wies is zo’n lief en vertrouwd persoon, ik gun iedereen een Wies in haar (of zijn) leven.
Zaterdag ben ik samen met mijn moeder bij Wilgkracht geweest voor een moeder-dochter cacao ceremonie.Wat was het magisch!Zo mooi hoe Wies ons erdoorheen heeft begeleid met haar fijne, rustige stem.We hebben mooie krachtige oefeningen gedaan wat ons dichter bij elkaar bracht, heel bijzonder. Bij de sharing kwamen wat emoties los en het voelde helemaal oke om deze er gewoon te laten zijn.De plek voelde meteen heel fijn en vertrouwd.Echt een aanrader om eens te ervaren.Dankjewel en veel succes Wies! 🙏Liefs Veronique en Indah
Karin P.Karin P.
10:49 14 Dec 21
De 1e behandeling had ik gewonnen en dat smaakte naar meer. Wat een rust straalt Wies uit en wat voelt het al snel eigen. Door haar behandeling heb ik meer ruimte in mezelf gekregen en een groter cadeau kon ik niet wensen. Een echte aanrader als je graag je energie wilt laten stromen.
Nathalie KALISHOEKNathalie KALISHOEK
07:39 02 Nov 21
Vakkundig verhelderend & doortastendZeker de moeite waard.Ik heb energetische behandelingen met coahing gedaan. Het leverde mijn rust op in me hoofd en meer voelen met me lichaam. Ik werd weer 1 met me lichaam & geest.Wies is rustig, begripvol & houd jou tempo aan. Niets moet alles mag.In een wereld van ontwettendheid, staat wies voor al je vragen klaar.
js_loader

En nu denk jij zou dit voor mij zijn?

Herken jij je in mijn visie en de verlangens die ik met je deel? Grote kans dat dit traject voor jou geschikt is!

De meeste spirituele vrouwen die ik begeleid:

Zijn spirituele vrouwen die op zoek zijn naar een ontwikkelingstraject om te groeien, die weten dat dit tijd en ruimte vraagt, hongerig zijn zich te ontwikkelen als mens en ziel.  

Hebben hier en daar wel wat gedaan aan spiritualiteit, en kiezen bewust voor leren in een groep. Zijn geïnteresseerd om mee te varen op het ritme van het leven middels de maan, seizoen of je menstruatiecyclus. 

Willen de commitment van een vaste groep aangaan met gelijkgestemde, omdat ze weten dat groeien in een groep meerwaarde heeft. Je kan leren van en met elkaar, zoeken die verbinding met gelijkgestemde, ervaren hen als spiegels van hun eigen leven en willen tegelijk helemaal zichzelf kunnen zijn.  

Zijn vrouwen die niet meer fulltime werken, of die tijd en ruimte in hun agenda maken omdat ze weten dat zij de belangrijkste persoon zijn in hun leven, niet vanuit ego maar vanuit liefde naar henzelf. Zij leven niet om te werken, zij werken om te leven en te leren.  

Willen graag meer balans in hun leven, met meer innerlijke rust, zelfliefde en zelfvertrouwen. Het geluk en welzijn van zichzelf en haar dierbare vergroten, er één wereld van maken. Ze weten dat dit begint met werken aan zichzelf en je openen voor het spirituele pad.

Investeren geld in hun spirituele groei en in zichzelf als vrouw en ziel. Dit is geen discussie, dit vinden ze heel logisch en het waard.

Wat dit programma jou exact gaat leren

Intuïtieve kennis en vaardigheden. Daarnaast leer jij hoe jouw intuïtie met jou communiceert, waar deze plekken zich bevinden in jouw lijf en hoe jij daarmee contact kan maken. 

Jij zo in verbinding komt te staan met jouw gevoel en intuïtie dat jij hier op durft te vertrouwen in jouw leven.

Dat jij niet alles oplost of verklaart vanuit logica, maar vanuit wat jouw hart en gevoel JOUW ingeven; innerlijk weten en innerlijk voelen ontstaat. 

Inzichten in jouw relatie met de maan, voorouders, engelen, godinnen enz en hoe heilige rituelen, ceremonies en inwijdingen je hierin kunnen ondersteunen.  

Jij ontwikkeld een heldere intuïtieve waarneming waarbij jij diverse tools blijvend kan gebruiken om intuïtief leven dagelijks toe te passen. 

Aan het einde weet jij waar je staat op jouw intuïtief spirituele pad en welke elementen jij wilt introduceren en verdiepen in jouw leven om jouw groei te versnellen.

Dit intuitief programma is geen

Hoe moet ik mediteren training. Je hebt al meditatie ervaring / pas je zelf regelmatig toe

 

Geen methodiek training; van zo moet het. 

Zoveelste training met de zoveelste visie die je vanaf nu absoluut moet volgen 

Volledige kennisoverdracht training waarbij je elke bijeenkomst een hele boom aan papier in een klappertje stop

Wat deze intuïtieve cursus wel is

Alle ruimte om jouw weg, pad, gevoel en intuïtie te volgen en te ontwikkelen

Een gouden combinatie van enerzijds kennisoverdracht vanuit wies, met ervaringsreizen, opdrachten en meditaties gericht op voelen en intuïtie ontwikkelen

Een weg van zelf leren voelen waar jij behoefte aan hebt, nodig hebt. 

Elke keer zelf onderzoekt wat werkt voor jou, of jij jezelf herkent en tevens voelt wat wel en niet bij jou past 

Een training om jou meer inzichten te geven in jouw spirituele ontwikkeling, zodat jij beter begrijpt hoe jouw spirituele pad zich ontvouwt. 

Lieve jij, het wachten is over

Wat als ik je een manier van leven kan leren, die gewoon klopt

Wat je kan verwachten per module

Module 1
"Intuïtieve kennis en vaardigheden"

Leren begint bij kennis en weten en begrijpen wat het is.

 In module 1 leer jij de basiskennis over wat intuïtie is, voorwaarde om het te leren ontwikkelen, intuïtieve vaardigheden, welke houding dit van jou vraagt, doen we oefeningen en krijg je oefeningen mee die elke week doet om je intuïtie daadwerkelijk te ontwikkelen. 

Tijdens deze Online Module Of fysiek live dag zet Jij JOUW intuïtieve  basiskennis neer voor een leven naar meer rust, zelfliefde en zelfvertrouwen. 

Laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen, OOK mannen!

Module 2
"Intuitief leven vanuit jouw kracht & waarheid"

Oké, nu jij kennis van de intuïtieve basics hebt (module 1) is het tijd om JOUW basis voor intuïtief leven neer te zetten. 

In module 2 gaan we het hebben over (zelf)vertrouwen, veiligheid, grenzen voelen en aangeven, leren handelen naar je gevoel, je hartsverlangen volgen. 

In deze 4 fysieke bijeenkomsten van één dag ontvang je kennis en doe je ervaringen op waar intuïtie zich laat voelen in je lijf, hoe je daar contact mee kan maken, We maken 4 prachtige intuïtieve reizen langs de onderste chakra’s.

Jij gaaf steeds meer leven vanuit rust, zelfliefde en zelfvertrouwen omdat jij met deze ervaring en tools, steeds beter luistert naar je gevoel en intuïtie. 

Laagdrempelig en vraagt een basiskennis van intuïtie (module 1)

Module 3
"Contact met het universum vanuit Jouw intuïtie"

Jij hebt jouw intuïtieve basis in het leven gezet in module 2, tijd om door te pakken hoe jij jouw intuïtie kan leren gebruiken.

 Jij stemt je af op de maan, tarot- en orakelkaarten, godinnen, engelen, edelstenen, dromen en verbeeldingen middels trance- en bovenste chakra reizen. 

In deze 4 bijeenkomsten werk je alleen of in kleine groepjes en ga je kijken, zien, voelen en ervaren welke tools voor jou werken of niet. Je weet daardoor steeds beter wat jouw zielspad is. 

Verdiepend vervolg op module 2 en minder laagdrempelig. 

Dit is mijn belofte

Als JIJ alle drie de modules doorlopen hebt, garandeer ik jouw dat je beter weet, voel en handelt naar wat goed is en voelt  voor JOU! Durf jij op jouw gevoel en intuïtie te vertrouwen omdat jij gewoon weet en voelt: dit klop!

Inclusief certificaat van deelname bij minimaal 80% aanwezigheid

Jouw plan & investering

Online Module 1
'Intuïtieve kennis en vaardigheden'

Video's met opdrachten en 1 online bijeenkomst
97
67
 • 5x elke week een video in je mail + opdrachten
 • Gratis livesessie om jouw vragen te stellen, delen & connecten
 • 1 gratis 1 op 1 intuïtieve coaching call (alleen nog 2022) van 30 min
Populair

Module 2
'Intuïtief leven vanuit jouw kracht & waarheid'

4 fysieke bijeenkomsten + besloten facebookgroep
797
497
 • 1 x per maand een fysieke bijeenkomst van één dag incl. heerlijke lunch en gratis extra's
 • Support, opdrachten, meditaties en vragen stellen via een besloten facebookgroep en online livesessie
 • Inclusief gratis intuïtief dagboek en naslagwerk
Meest gekozen

Module 3
'Contact met het universum vanuit jouw intuïtie'

4 fysieke bijeenkomsten + besloten facebookgroep
797
497 Alleen na afronden module 1 + 2
 • 1x per maand een fysieke bijeenkomst van één dag incl. heerlijke lunch
 • Support, opdrachten, meditaties en vragen stellen via besloten facebookgroep
 • Inclusief werkboekjes en gratis extra's
  verspreid over de modules.
gevorderd

Meest gestelde vragen

Online module 1
start 28 nov (elke week 1 video of meer  + opdrachten)

1 livesessie met groep
woe 7 dec 19.30-21.00

Module 2
Wachtlijst geopend, klik hier

Ja neem dan contact op met Wies via het contactformulier hier

Ik kies er ook héél bewust voor dit NIET te doen, omdat ik zelf zeggenschap wil houden over wie ik toelaat tot mijn programma. 

Veiligheid en een match hebben en voelen met elkaar is voor mij zeer belangrijk als je een kwetsbaar, diep groepstraject aangaat. 

Mijn eigen intuïtie raadpleeg ik als leidraad, niet de centen of de vergoedingen. 

Ik waarborg daarmee de veiligheid en de toewijding van de vrouwen aan het proces. Dat is onbetaalbaar in mijn ogen.

Voel je de roeping om mee te doen?

De programma is voor iedereen die zich bereidt is als ‘beginner’ op te stellen als het gaat om je gevoel, intuïtie en innerlijke wijsheid ontwikkelen. 

Neem contact op voor een gratis intake als je voelt dat je graag zou willen deelnemen. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en te horen waarin jij vastloopt om jouw leven op gevoel en intuïtie te leven. En welke verlangens en dromen jij hebt in dit aardse leven.  

Waar wil jij naar toe groeien? Hoe ga je dat doen? Durf jij kwetsbaar te zijn en dit met mij delen?  

Boek dan een gratis intakegesprek  

Over Wies_2
Cacao, yin en reiki

Mijn klanten noemen mij Vakkundig, Verhelderend & Doortastend

Ik ben namelijk een opgeleid energetische- en reikitherapeut, ben in opleiding als Tao van de Vrouw en dus weet ik als geen ander hoe je contact kan maken met je gevoel, je vrouwelijke intuïtie en flow. Door mijn jaren van transformatie ben ik Yin-expert en loop ik daarnaast met een Master opleiding ‘Master in gedrag’ op zak. Want ja, helemaal zonder dat hoofd kunnen we ook niet leven!

Je krijgt dus het complete plaatje