Over Wies

Over Wies

Ik ben Wies, een Limburgse die verhuisd is naar Brielle voor de liefde. Ik ben een bezielde vrouw, moeder van Vins, reiki-therapeut en energetisch coach. 

Als begeleider van jouw proces ben ik eerlijk, open en betrouwbaar. Voor mij is het belangrijk dat jij een klikt hebt met mij, maar voor mezelf is dat net zo belangrijk om dat bij jou te voelen.

Voel jij je veilig en vertrouwd door mij? Wordt je geraakt of getriggerd door iets wat ik met je deel? Grote kans dat ik dan iets voor jou kan betekenen. 

Ik heb voldoende kennis om jou te begeleiden op jouw levenspad

Ik ben namelijk verslaafd aan zelfontwikkeling en verslind cursussen, opleidingen en trainingen bij het leven.

Maar ook mijn levenservaring helpt me hierbij. Dat begon vanaf het moment dat ik ziek werd eind 2016 en ontdekte dat ik een desmoïdtumor had. Mijn mannelijke energie van actie, daadkracht en doorzetten hielp mij enorm leiding te nemen in mijn leven. Daar waar ik later in 2018 meer de rust, kalmte en vertrouwen in mijn vrouwelijke flow heb leren omarmen. 

Ik vond de kracht , liefde en steun niet in een partner, of bij mensen uit mijn omgeving, maar in mezelf. 

Opleiding & Ervaring

Van oorsprong ben ik leerkracht speciaal basisonderwijs en werk ik met kinderen met leer -en gedragsproblemen (nieuwe tijds kinderen)

Ik heb een master in gedrag (met specialisatie in autisme) en ben ik geschoold in oplossingsgerichte gesprekstechnieken en coaching. 

In al die jaren heb ik mij verder ontwikkelt middels:

  • Mindfulness cursussen
  • Kinderyoga; diverse Opleidingen 
  • Diverse Reiki opleidingen (incl. zwangerschap)
  • Training Vrouwencirkels geven 
  • Matronentraining (godinnen/voormoedertraining) 
  • Training Energetische Ontwikkeling (energetische therapie)
  • Dao voor de Vrouw (Tao Healing, Taoïsme)
  • Sjamanisme bij zwangerschap en geboortetrauma

Wil je weten of ik dé begeleider voor je ben? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek en voel dan of we matchen in energie. Voel zelf of ik jou zou kunnen ondersteunen. 

Wies wandelen

Goed om te weten

Ik ben Wies, moeder van Vins, Energetisch coach, reiki-therapeut en onderneemster. Ik houd van wandelen in het bos, van intuïtief door mijn woonkamer dansen en ben anderzijds een kei in niets doen en bijtanken. Wat dat betreft ben ik een echte yin en yang van heel passief en anderzijds heel actief.

Als begeleider van jouw proces mag je mij alles vragen, maar weet niet of ik al je vragen kan beantwoorden. Niet alle antwoorden zijn namelijk te verklaren met het hoofd, daar geloof ik heilig in. 

Ik vind dat er momenteel ontzettend veel onrecht is in de wereld en dat deze op zijn kop staat, zo voelt dat voor mij.
Vandaar ook dat ik mijn bedrijf ben gestart, om zo nog meer vrouwen te begeleiden naar hun eigen vrouwelijke kracht, mijn eigen kennis en ervaring op het gebied van zelfvertrouwen en voelen wat er gaande is in je systeem te delen, zodat gevoelens, emoties, verstand, hart en onderbuikgevoel weer gaan samenwerken.

Met als resultaat Meer ontspanning, Innerlijke rust en zelfvertrouwen.

Ik begeleid en inspireer je graag

Kun jij je in mijn visie en missie vinden?
Voel jij de moed om te zeggen; kom maar op ik wil groeien en investeren in mezelf!
Neem dan contact op om gratis kennis te maken.

Coach Wies

Hier kan je mij van kennen:

Wies in de Media

1 Videos
Video 1

Kalender Pure kracht
Ik kom in beeld vanaf 4:36