Reiki tijdens je bevalling - een krachtige tool ter ondersteuning

reiki zwangerschap wies

Reiki tijdens je bevalling ontvangen kan net dat beetje steun zijn ter ontspanning, rust, vertrouwen en een extra ‘shotje’ energie geven waardoor je het allemaal makkelijker dragen kan.

6 voordelen van reiki & energetische therapie

Energetische behandeling

Met enige regelmaat wordt mij gevraagd wat het verschil is tussen beide en wat de voordelen zijn van energetische behandelingen. In deze blog deel ik de 6 belangrijkste voordelen op een rijtje en een korte uitleg van het verschil tussen beide behandelingen die beide de basis van Wilgkracht’s “Inner Journey” zijn.

Wies haar verhaal over veerkracht, pijn en heling

gestrand korea

Eind 2016 werd ik ziek, ik was toen 29 jaar. Tot overmaat van ramp verliet mijn toenmalige vriend mij ook nog voor een ander. Ik had geen tijd om te rouwen om mijn ziekte of mijn ex, omdat de behandeling mijn volledige aandacht vroeg. Ik vond de kracht , liefde en steun niet in een partner, maar in mezelf

Manifesteren bij Nieuwe Maan: do’s en dont’s

Maankaarten orakel

Ik besef pas sinds kort dat beginnen met manifesteren tijdens de nieuwe maan, mij kansen oplevert op mijn dromen te realiseren. En dat door met mijn aandacht daar naartoe te gaan, dit mijn kansen vergroot. Ik gun jou dit inzicht ook, dus hier de do’s en dont’s wat betreft manifesteren bij nieuwe maan.

Cacaoceremonie bij zwangerschap: dit moet je weten

Levenswiel Matronen

De kracht van cacao, zowel fysiologisch als energetisch is het magisch en letterlijk hartverwarmend. Maar als je zwanger bent vliegen de eet adviezen je om de oren. Dus mag ik nu wel of niet meedoen als zwangere vrouw aan een cacaoceremonie? Hier is wat je moet weten!

3 tips om je te verbinden met je Vrouwelijke Energie

Wilgkracht_Bezielde vrouw workshops

Het is tijd dat de westerse vrouw haar vrouwelijke energie gaat inzetten om balans te creëren. We horen het ontzettend veel, voelen als vrouw deze boodschap is ons hart en op andere plekken in ons lichaam, maar zijn ook zoekende naar hoe. Met deze drie tips, kun je zelf gaan voelen wat voor jou de juiste stap is om je vrouwelijke energie te leren balanceren.

Reiki tijdens en na je zwangerschap: dit moet je weten

Reiki Mama Journey

Tijdens je zwangerschap verandert er een hoop. Je lichaam veranderdje bent moe, je hormonale huishouding is anders en niet te vergeten: het zieltje van je kind is aan het indalen voor 9 maanden om zich klaar te maken voor een leven op aarde. Reiki is een manier om daarin jouw reis en die van je kleine te ondersteunen

Zeg nou zelf, bij wie is dat extra beetje energie en verbinding met je kleine nou niet welkom als je moeder wordt?

Uitgaan van je eigen kracht: zo doe je dat!

inner journey

Als je niet uit kunt gaan van je eigen kracht, betekent dit dat je uit balans bent. Vaak ervaar je een gebrek aan energie, zelfvertrouwen en rust. Hoe kom ik dan weer in balans en tot rust, zodat ik met meer energie en zelfvertrouwen mijn leven weer zingeving kan geven? Met deze 3 tips help ik je een handje op weg om de eerste stappen te zetten.