Tarot & orakelkaartleggingen

Inzichten en antwoorden op vragen die te maken hebben met jouw levensthema en levenspad

Tarot losse legging

Inner Guidance journey

In contact met je intuïtie en hogere zelf

Voor als je vastloopt met hun vragen en keuzes maken rondom werk, je bedrijf, gezin, liefde en of je het juiste doet en daardoor innerlijke onrust ervaren.

Afgestemd op jouw thema en vragen, maak ik contact met de tarot, orakelkaarten en het universum en krijg ik boodschappen door.  Deze boodschappen helpen jouw contact te maken met je onderbewuste, intuïtie en je hogere zelf. Ze geven je inzichten en antwoorden om te werken aan jouw bedrijf, zodat je vanuit vertrouwen en vrouwelijke kracht, keuzes durft te maken

Wat het je oplevert?

Je tackelt je twijfels en onrust die jouw belemmeren een bezield en gelukkige onderneming en leven te leiden vanuit ontspanning, innerlijke rust en vertrouwen. Want tenslotte draait het niet alleen om je onderneming, maar dien je ook de balans in je leven te waarborgen.

Hoe lijkt jou dat? Zullen we het samen doen

“Iedereen worstelt wel eens met keuzes maken, trust me!
Daarom help ik jou om inzichten en antwoorden te krijgen op jouw bedrijfsvragen, waarmee jij momenteel worstelt op je levenspad.”

© Wies Simons

0

Anderen vrouwen gingen je voor in een
Inner Guidance Journey

Hoe maak ik een afspraak?

Maak afspraak
1. Maak een afspraak
Gratis kennismakingsgesprek
2. Maak gratis kennis
Behandeling
3. Start je journey

Hoe een journey werkt

Ik werk op afstand. Ik trek mij terug in een rustige ruimte waar ik mij volledig op jouw afstem en op de kaarten, om vervolgens een tarot legging voor jou te leggen.
Daarna ontvang je een voicebericht via whatsapp waar ik je de inhoud van de kaarten toelicht en stuur ik je de foto van de legging. Belangrijk is dat jij, wanneer je luistert en de foto bekijkt, jij je alleen en in rust bevindt. De woorden goed tot je laat doordringen.

Duur: Iedere legging duurt in totaal een uur. Ik stem via whatsapp met je de vraag af als je er zelf niet uitkomt. Dit is inbegrepen in de prijs. Een goede vraag is essentieel en ik neem hier uitgebreid mijn tijd voor om deze goed met jou af te stemmen. De legging zelf leg ik in ongeveer 60 min incl. het inspreken op de whats app. 

Wanneer: Ik leg kaartjes op maandag en vrijdag. Dit zijn tevens de dagen dat we met de groep bijeenkomen (1x op maandag in de maand) en dat je per maand een coaching-call kan inplannen bij mij van 20 minuten. I

Wat een Inner Guidance Journey kost: Je betaalt €547,- exlc. btw voor een hele Journey met meerdere leggingen over een periode van een half jaar. Daarnaast is er een groepssessie en elke maand een individuele call. Alles is bij de prijs inbegrepen. Je kan instappen tot 31 maart 2022, daarna is het alleen mogelijk losse leggingen te boeken (beperkt beschikbaar en tegen meerprijs). 

Tarot geeft geen ja of nee antwoorden en gaat ook altijd over je eigen proces en niet over anderen. Daarop heb je tenslotte invloed en op een ander niet. Dat proces is overigens van diegene zelf en niet van jou. 

 

"Wies heb ik als prettig en vertrouwd ervaren en is erg kundig en zegt niet zomaar iets. Voor wie nog twijfelt, gewoon doen! Ik geloof in Wies"

Wilgkracht klantbeoordelingen

Eline
Eline
28
Lees verder
Wies heeft afgelopen week een pijnlijke, confronterende tarot legging gedaan. Maar dat heeft inmiddels zoveel positief teweeggebracht, dat ik het helemaal top vond.
Marli
Marli
31
Lees verder
Ik stond wat dubbel in Tarot, maar ben blij dat ik deze stap heb durven maken. De legging heeft mij bijzondere inzichten gegeven. Het contact met Wies heb ik als prettig en vertrouwd ervaren. Wies is een kundige vrouw die niet zomaar iets zegt. wie nog twijfelt: gewoon doen! Het levert alleen maar mooie dingen op.
Anonieme vrouw
Anonieme vrouw
Lees verder
De legging werd goed aangevoeld. Het heeft mij gesterkt in het gevoel van wat ik moest doen en wat daarvoor nodig was. Een kaart sloot zo aan bij waar ik sta in de vraag, dat het bijna eng is en de laatste versterkt waar ik al mee bezig ben.

Wat een 'Tarot - Journey' oplevert

*De meeste klanten realiseren zich niet dat ze al jaren vastzaten.
Een legging zorgt voor minder twijfel en meer vertrouwen in keuzes maken; Van pijn naar transformatie. 
Soul journey ondernemers
Tarot orakelkaarten legging

Wat je krijgt met een Tarot Journey

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Het werkt in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. Deze informatie kun je gebruiken om keuzes te maken over het leven en de balans die daar bij komt kijken.  Je komt meer in contact met je intuïtie en hogere zelf en dit leidt tot meer zelfkennis, omdat jij je bewust wordt en zo stappen kunt gaan ondernemen. Vaak laten ze je iets zien, wat je eigenlijk al wist. Het is een hulpmiddel bij alle vragen en keuzes die je op je levenspad tegenkomt. 

Na 31 maart kun je niet meer instappen in de Inner Guidance Journey. Vanaf 1 april kun je om die reden alleen nog losse leggingen afnemen, maar tegen een meerprijs. 

Bij een Inner Guidance Journey kan dat in 2 termijnen of 3 termijnen. Bij een losse legging dien je in 1x te betalen. 
Mail naar info@wilgkracht en je krijgt een aangepaste factuur. Boek je Journey in dit geval NIET via de website zelf!

Boek je Journey bij Wilgkracht

 • Tarot losse legging

  Tarot en orakelkaart legging

  33.33

  Herken je dit:

  Je hoofd heeft wel 1000 gedachten over wat het beste zou zijn en welke afweging je moet maken

  • Maar toch ben je niet overtuigd, twijfel je en kom je eigenlijk geen stap verder.
  • Het niet weten, twijfelen en de onrust en soms ongelukkig gevoel die je dit geeft is goed voelbaar…

  Maar ja… Je hebt zoveel keuzes en situaties en andere mensen waarmee je rekening dient te houden..

  Dan kan een tarot en orakelkaarten legging uitkomst bieden om je inzichten te bieden die passen bij jouw houding, de stappen die je dient te maken, blokkades die er zijn enz.

  Wat het je oplevert: inzichten waardoor je weer rust ervaart, focust hebt en actie kan ondernemen, durft stappen te zetten.

De ‘Journeys’ bij Wilgkracht, zijn geen alternatief voor reguliere zorg, maar kan wel complementair bijdragen aan herstel. Bij ziekte (fysiek, emotioneel of mentaal) dient ten allen tijde een arts of specialist te worden geraadpleegd.

zie disclaimer & algemene voorwaarden voor meer info.