Voel je welkom

Je bent de moeite waard, je hoort erbij, bent verbonden met jezelf & anderen

Grow your goddess_jadegodin

Vrouwengroep bij Donkere Maan

Moon & Goddess Journey

Voor vrouwen die het verlangen hebben erbij te horen, te verbinden met zichzelf en andere vrouwen.

Jaarprogramma (10 maanden) waarbij we 1x per maand in een kleine intieme groep samenkomen rond de Nieuwe Maan. Dat betekent dat we naar binnen keren, aandacht besteden aan onze binnenwereld, gevoelswereld en de verbinding vanuit daar, in onszelf maken, naar buiten in de groep. 

We gaan praktisch aan de slag met persoonlijke ontwikkelingsthema’s zoals balans, groei, zelfvertrouwen en combineren dit met spirituele zaken zoals lichaamswerk, meditatie, sjamanistische trancereizen, verbinden met nieuwe maan, godinnen Cacaoceremonie, voormoeders, de 5-elementenleer (tao), baarmoeder en nog meer…

We werken op fysiek, emotioneel en energetisch niveau aan je blokkades, je eigenwaarde en compassie, om de obstakels te tackelen die jouw weerhouden om een bezield leven te leiden als vrouw.

Wat het je oplevert?
1. Een warme bedding van veiligheid en vertrouwen ervaren, in een groep waar verbinding centraal staat.
2. Ervaren dat je in een groep je jezelf mag en kunt zijn, welkom en verbonden zult voelen met jezelf en anderen. 
3. Een plek waar jij je vrouwelijke energie en je relatie met pijn (het donker) mag verbeteren of herstellen, mag laten stromen.

Hoe lijkt jou dat? Zullen we het samen doen?

Zoveel vrouwen gingen al mee op
Moon & Goddess reis

0

Hoe maak ik een afspraak?

Maak afspraak
1. Maak een afspraak
Gratis kennismakingsgesprek
2. Maak gratis kennis
Behandeling
3. Start je journey

Hoe een Moon & Goddess Journey werkt

Thema’s:
We werken aan persoonlijke ontwikkeling thema’s zoals eigenwaarde, balans, groei en verbinding en koppelen dit aan spirituele thema’s zoals: Vrouwelijke energie, godinnen, trance, moeder aarde, Tao, lichaamswerk, rituelen, orakelen, drum, meditatie, chi-kung uiteraard  de Maan en nog veel meer. We gaan zowel persoonlijk als spiritueel aan de slag en doen dit op een manier, waarbij jouw groei in een groep met gelijkgestemde vrouwen staat centraal. Deze bijeenkomsten voelen als vrouwencirkels, maar we gaan een veel dieper duik maken dan dat, zodat heling en (innerlijke) verbinding plaatsvindt tijdens deze bijeenkomsten.

Duur en waar: De bijeenkomsten vinden plaats vanaf september/oktober 2022 en is een jaartraject met een vaste groep vrouwen. Het gaat om 10 bijeenkomsten, met uitzondering juli-aug i.v.m. zomerstop. 

Wanneer: Momenteel ben ik bezig met een schema en het zoeken van een geschikte locatie regio Brielle en Rotterdam. Start zal zijn sept/okt 2022 tot en met juni 2023 op of woensdag of vrijdag van 10.00 tot 13.45. 

Voor wie geschikt: Voor vrouwen die zich zowel persoonlijk als spiritueel willen ontwikkelen. Deze bijeenkomsten zijn laagdrempelig, je hebt geen voorkennis over spiritualiteit nodig. 

Investering, kosten en tijd.  10 maanden lang, 10 bijeenkomsten rond de nieuw maan van een halve dag, waarbij Wies als ervaren begeleidster de groep, als jou individueel begeleidt. Je betaalt €777,- exlc. btw voor deze Journey, dat zijn 10 bijeenkomsten, waaronder vele extra’s inbegrepen

Inclusief extra’s:
Cacaoceremonie
Persoonlijk Notitieboekje voor al je aantekeningen en “huiswerk” opdrachten
Gezonde versnaperingen tijdens de lunch/pauze
– Onbeperkt thee
Persoonlijk afgestemd kristal / edelsteen

"Wies reageerde vanuit haar zachte kracht, gaf ons alle ruimte. Wat mij raakte was de diepte waarin we elkaar konden voelen en zien. Dat gevoel is nog dagen aangehouden"

Wilgkracht klantbeoordelingen

Marloes
Marloes
@Arnhem
Lees verder
Het was voor mij een nieuwe ervaring. Ik heb het ervaren als moment van rust, tijd en aandacht voor mezelf, iets wat heel welkom is. Wies heeft beide keren de cirkel goed voorbereid en weet een fijne, open, veilige sfeer te creëren. Zeker voor herhaling vatbaar!
Nanneke
Nanneke
@Utrecht
Lees verder
Ik heb meegedaan om even stil te staan bij mezelf, iets waar ik soms te weinig tijd voor heb / maak in druk gezinsleven. Wies heeft mij d.m.v. verschillende leuke en fijne oefeningen bewust laten worden van mijn lichaam en werking van mijn gedachten en dat ik mij verbonden voelde met de deelnemers. Ik voel me opgeladen en ga 'bewuster' weer verder met mijn dag.
Vrouw
Vrouw
@anoniem
Lees verder
Wat ik heel mooi vond is dat er een gevoel van vertrouwen was en alle vrouwen ook gewoon hun verhaal wilden/durfden te delen. Daarnaast had Wies ook mooie 'opdrachten' en indeling van de sessies.

Wat een 'Moon & Goddess Journey' oplevert

*De meeste klanten realiseren zich niet dat ze al jaren vastzaten.
Een Journey brengt je hele systeem weer in beweging; Van pijn naar transformatie. 

Wat je krijgt met een Moon & Goddess Journey

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Ja, mail dan naar info@wilgkracht.nl en je krijgt een aangepaste factuur voor betalen in 2, 3 of 4 termijnen. Boek je Journey in dat geval NIET via de website zelf. 

Boek direct je Journey bij Wilgkracht

De ‘Journeys’ bij Wilgkracht, zijn geen alternatief voor reguliere zorg, maar kan wel complementair bijdragen aan herstel. Bij ziekte (fysiek, emotioneel of mentaal) dient ten allen tijde een arts of specialist te worden geraadpleegd.

zie disclaimer & algemene voorwaarden voor meer info.