Reiki tijdens je zwangerschap

Helen van geboortetrauma & Moederblessing binnenkort beschikbaar

Je hoeft niet rond te blijven lopen met al die ongemakken van je zwangerschap:

Ik weet hoe dit voelt, ik ben ook zwanger geweest! Ik heb een oplossing voor je die werkt!

Reiki Mama Journey

Reiki tijdens en na zwangerschap

Reiki Mama Journey

Voor zwangere vrouwen die meer ontspanning, energie en ondersteuning tijdens en na hun zwangerschap nodig hebben en heel graag de verbinding met hun ongeboren kindje willen voelen om nu al aan de band tussen jullie te werken.

Tijdens onze sessies mag je helemaal ontspannen en bijtanken, help ik je af van zwangerschapskwaaltjes zoals misselijkheid.  Daarnaast leer ik je andere ondersteunde technieken die je thuis kan toepassen. Hierdoor help ik je jouw klachten te verminderen en als kers op de taart: verbind ik je met het zieltje van jullie ongeboren kind (ook voor papa’s!).

Reiki kent geen tijd en plaats, dus op afstand kan ik je ook een pakketje energie voor ondersteuning tijdens de bevalling sturen. 

Reiki helpt jouw van je zwangerschapskwaaltjes af, brengt emoties en hormonen in balans. Jouw gezondheid is essentieel voor je ongeboren kind, jullie zijn niet voor niets zo sterk met elkaar verbonden.

Hoe lijkt jou dat?  Zullen we het samen doen?

Wat Reiki tijdens je zwangerschap oplevert

*De meeste zwangere vrouwen realiseren zich niet hoe alle samenhangt.
Reiki tijdens zwangerschap creëert in je hele systeem balans!
Verbinding met jezelf en je kleintje. Klaar voor het moederschap!

Wies als ervaren begeleidster

Wies werkt al een aantal jaar met Reiki en heeft een energetische therapie en tao healing achtergrond. 

Wies is veel meer dan alleen maar Reiki behandelaar, ze is zelf moeder en heeft eigenhandig de kracht van reiki in haar zwangerschap mogen ervaren. 

In 2021 heeft ze zich verdiept in literatuur en cursussen rondom reiki en zwangerschap, om zichzelf te ondersteunen met Reiki. Ervaren reikimasters hebben hun kennis overgedragen rondom reiki en zwangerschap aan Wies, zodat zij nu zwangeren vrouwen mag gaan begeleiden met reiki. Een bak kennis, persoonlijke ervaring en helende handen maakt haar dus uniek in reiki-nederland. 

reiki zwangerschap wies

Hoe het werkt

Hoe werkt het
Na onze gratis kennismaking boek je
een heerlijke Reiki Zwangerschapsbehandeling in de praktijk van Wilgkracht te Brielle (ZH), die jou helpt bij ontspanning, meer energie en zwangerschapskwaaltjes. Je kunt de behandelingen ook wijten aan de verbinding tussen jou en je ongeboren kindje, of om je trauma te verwerken. Dit stemmen we samen af in een gratis kennismakingsgesprek vooraf. 

Één behandeling duurt 60 min incl. kort voor en na gesprek en vinden plaats op maandag of vrijdag (tot 31 aug) of op woensdag en vrijdag (vanaf sept) tussen 9.00 en 17.00. De eerste behandeling duurt ietsjes langer i.v.m. intake. Je boekt de eerste keer drie behandelingen, zodat we echt aan je probleem kunnen werken.  Je betaalt voor drie behandelingen 197,-. Afhankelijk van je klachten kijken we dan verder en kan je losse follow-up behandelingen boeken. 

Optioneel / extra’s die mogelijk zijn:
– Indien je dat wenst leer ik je twee technieken die je thuis zelf kan toepassen (geen reiki) om je ontspanning en rust vast te houden en je ondersteunt richting je bevalling (meerprijs 97,- euro, ook mogelijk online) 
– Het is mogelijk
een afstandsbehandeling te boeken waarin ik je een pakket energie ter ondersteuning naar je bevalling stuur. Reiki kent geen tijd en plaats, dus vandaar dat dit mogelijk is. Je betaalt de prijs van een losse vervolgbehandeling: 67 euro. 

Kies je ervoor om de 3 behandelingen, de ontspanningstechnieken en reiki naar je bevalling in één keer af te nemen? Dan betaal je slechts 327,- euro voor dit selfcare-mama-plus pakket. 

Deze behandelingen en extra opties zijn ook mogelijk op afstand, middels (deels) videobellen, indien je niet in de gelegenheid bent naar Brielle af te reizen.

Ideaal dus!

Hoe maak ik een afspraak?

Maak afspraak
1. Maak een afspraak
Gratis kennismakingsgesprek
2. Maak gratis kennis
Behandeling
3. Start je behandeling

“Wies is toegewijd om jouw in je reis naar moederschap, de beste zorg te bieden met meer ontspanning, rust, energie en vertrouwen voor een onvergetelijke mooie tijd”

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Ja en Nee… Dit is alleen mogelijk na de eerste drie behandelingen als ‘follow up’ behandeling. Ik kan niet werken aan rust, ontspanning en energie en ook je zwangerschapskwaaltjes oplossen in 1 behandeling… Laten we eerlijk zijn, je verwacht dat ook niet van je psycholoog, fysio, osteopaat of andere zorgverlener? Get my point?

Ja, je kan betalen in twee termijnen. Mail naar info@wilgkracht.nl voor een aangepast factuur en voor de bedragen. 

Wilgkracht biedt nog meer mama-zorg!

Een reis in moederschap

Mama workshops & activiteiten

Moeder worden is een overgang voor jou, maar ook voor je omgeving. 

Je bent nu nog een dochter van je moeder, maar binnenkort heb je een andere levensrol erbij: moeder zijn.  Dat geldt ook voor je eventuele partner als die aanwezig is: hij wordt vader.

Maar dat niet alleen… Je eigen moeder wordt oma, je vader wordt opa. Je eventuele broers/zussen worden ooms en tantes. 

Met jouw transformatie naar moederschap zet je de transformaties van andere dierbare indirect in gang. Hun levens veranderen door jouw verandering.

Wat erg belangrijk is, is je eigen ‘cirkel van ondersteuning’ te creëren. Dit kan je doen tijdens een moeder-blessing met vrouwen die jouw dierbaar zijn. Denk daarbij aan je vriendinnen, of heel specifiek: tussen jou en je moeder.
DE BABYSHOWER VOOR 2022!

Of wellicht voel je er meer voor om je hart en baarmoederenergie te laten samenvloeien middels een cacaoceremonie met andere zwangere vrouwen? 

Ook geef ik met enige regelmaat vanaf 2022 in een kleine intieme groep met zwangere vrouwen en moeders baarmoeder healing en blessings van een uur. 

Wat een 'Mama Workshop' oplevert

Een trauma helende reis voor dappere mama's

Sjamanistische zwangerschapsreis

Helen van (vorig) geboortetrauma

Voor zeer moedige moeders, die één of meerdere traumatische geboorte-ervaring hebben opgedaan en heling, ondersteuning en opruimen van blokkades verlangen, zodat zij hun trauma een plek kunnen geven en weer lichter leven

Tijdens deze ‘reis’ begeleid ik je om jouw verhaal ruimte en vorm te geven, kijken en voelen we je pijn direct aan en gaan we diep de diepte in om los te laten, af te voeren en te helen. 

Deze reis vraagt heel veel moed, kwetsbaarheid en dat je niet wegkijkt van angst, twijfel en pijn. Je gaat het juist aankijken als sleutel om tot heling te komen. 

Deze diepe, intense maar oh zo mooie reis helpt jouw je geboortetrauma te verwerken . Jouw gezondheid is essentieel voor  jouw persoonlijke geluk en de opvoeding van je kinderen. Trauma kan doorgegeven worden en is om die reden belangrijk dat jij jouw stuk heelt, helemaal als je een dochter hebt. 

Hoe lijkt jou dat? Durf jij de sprong in het diepe te wagen? Zullen we het samen doen?

Wat een Mama-Journey "helen van geboortetrauma" je oplevert:

Hoe maak ik een afspraak?

Maak afspraak
1. Maak een afspraak
Gratis kennismakingsgesprek
2. Maak gratis kennis
Behandeling
3. Start je journey

Boek direct je bij Wilgkracht

De ‘Journeys’ bij Wilgkracht, zijn geen alternatief voor reguliere zorg, maar kan wel complementair bijdragen aan herstel. Bij ziekte (fysiek, emotioneel of mentaal) dient ten allen tijde een arts of specialist te worden geraadpleegd.

zie disclaimer & algemene voorwaarden voor meer info.