Voel je welkom

Gelukkiger leven met meer rust, vertrouwen en ontspanning

inner journey

Reiki- en Energetische therapie met coaching

Inner Journey

Tijdens een Energetische behandeling begeleid en ondersteun ik je om je energiesysteem in balans te brengen, waardoor de energie weer vrij kan stromen door je lichaam.

  • Wil jij je graag meer ontspannen voelen?
  • Vanuit meer vertrouwen leven?
  • Daarnaast meer energiek en fit voelen?
  • Bovendien minder last hebben van fysieke, emotionele- en/of mentale klachten?

Als energetisch behandelaar bij wilgkracht behandel ik in eerste instantie je klachten, symptomen. Tijdens de behandelingen kijk ik naar het totale plaatje: wat leeft er emotioneel, mentaal en eventueel spiritueel? Voor mij hangt alles samen en werk ik op diverse niveaus. Niet alleen energetische blokkades kunnen van emotionele of fysieke aard zijn, maar ook andersom. Het komt erop neer dat ik alles meeneem. 

Wat het je oplevert
Je leert beter te luisteren en voelen wat er gaande is in je lichaam en je binnenwereld. Hierdoor zal je een betere gronding ervaren, waardoor je beter zult kunnen handelen naar je gevoel en jezelf kunt uiten naar anderen. 

Je zult hierdoor steviger in het leven staan omdat je afrekent met twijfel en onrust en meer zelfvertrouwen, ontspanning en innerlijke rust gaat creëren voor een betere balans. 

Hoe lijkt jou dat? Durf jij de sprong in het diepe te wagen? Zullen we het samen doen?

Een Inner Journey is echt iets voor jou:

Ik heb dusver

0

tevreden vrouwen mogen helpen met een
'Inner Journey'

"Wies is vakkundig, verhelderend en doortastend en zeker de moeite waard. In een wereld van onwetendheid, staat ze voor al je vragen klaar"

Wilgkracht klantbeoordelingen

Vrouw
Vrouw
Anoniem
Lees verder
Wies heeft mij geholpen aan een beter gronding en voor mezelf kunnen staan. Ik heb weer energie om dingen aan te pakken en ervaar innerlijke rust. Ik heb een beter fundament om met mijn persoonlijke en spirituele zelfontwikkeling aan de slag te gaan.
Milan
Milan
Lees verder
Ik heb de behandelingen al prettig ervaren. Wies was altijd een luisterend oor voor het persoonlijk verhaal om te kunnen achterhalen waar de spanning vandaan zou komen. Iedere behandeling was ik weer positief verrast over de fysieke effecten. Ik kon de rust beter vinden en door jou beter achterhalen waar de druk of stress zat. Voor diegene die nog totaal geen beeld heeft waar die de rust kan vinden en hier open voor staat de moeite waard!
Shiela
Shiela
Rockanje
Lees verder
Ik ben blij met jouw behandelingen, ze helpen me steeds een stapje verder om anders met dingen om te gaan, anders naar dingen te kijken en daardoor mezelf te ontwikkelen.

Wilgkracht
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Zaterdag ben ik samen met mijn moeder bij Wilgkracht geweest voor een moeder-dochter cacao ceremonie.Wat was het magisch!Zo mooi hoe Wies ons erdoorheen heeft begeleid met haar fijne, rustige stem.We hebben mooie krachtige oefeningen gedaan wat ons dichter bij elkaar bracht, heel bijzonder. Bij de sharing kwamen wat emoties los en het voelde helemaal oke om deze er gewoon te laten zijn.De plek voelde meteen heel fijn en vertrouwd.Echt een aanrader om eens te ervaren.Dankjewel en veel succes Wies! 🙏Liefs Veronique en Indah
Karin P.Karin P.
10:49 14 Dec 21
De 1e behandeling had ik gewonnen en dat smaakte naar meer. Wat een rust straalt Wies uit en wat voelt het al snel eigen. Door haar behandeling heb ik meer ruimte in mezelf gekregen en een groter cadeau kon ik niet wensen. Een echte aanrader als je graag je energie wilt laten stromen.
Nathalie KALISHOEKNathalie KALISHOEK
07:39 02 Nov 21
Vakkundig verhelderend & doortastendZeker de moeite waard.Ik heb energetische behandelingen met coahing gedaan. Het leverde mijn rust op in me hoofd en meer voelen met me lichaam. Ik werd weer 1 met me lichaam & geest.Wies is rustig, begripvol & houd jou tempo aan. Niets moet alles mag.In een wereld van ontwettendheid, staat wies voor al je vragen klaar.
js_loader

Hoe maak ik een afspraak?

Maak afspraak
1. Maak een afspraak
Gratis kennismakingsgesprek
2. Maak gratis kennis
Behandeling
3. Start je journey

Wat een 'Inner Journey' oplevert

*De meeste klanten realiseren zich niet dat ze al jaren vastzaten.
Een Journey brengt je hele systeem weer in beweging; Van pijn naar transformatie. 

Hoe profiteer je van een Inner Journey?

Tijdens deze 1 op 1 sessies ontvang je persoonlijke Reiki- en Energetische therapie en coaching. Mijn behandelingen zijn geen standaard afgedraaide behandelingen. Ik werk intuïtief en met diverse healing technieken; naar dat wat ik voel en wat jij mij vertelt. ik creëer samen voor jou een persoonlijk passend traject op maat.

Je ontvangt de 1 op 1 sessies in de praktijk van Wilgkracht, waarbij Wies je begeleidt en zes keer een op maat gemaakte Energetische behandeling aan je geeft.  Tijdens deze sessies leer en ervaar je uit je hoofd, in je lijf dieper te zakken. Vervolgens om dat wat loskomt volledig te voelen en omarmen, de stevigheid van je eigen kunnen ervaart zodat dat wat loskomt los kan laten en af kan voeren. Om zo veiligheid en zelfliefde in je eigen lichaam te ervaren, leeft vanuit wie je bent met meer zelfvertrouwen.

Duur: Een enkele behandeling duurt 75 minuten (1e behandeling is 90 min i.v.m. intake) en vindt plaats in de praktijk van Wilgkracht. De 6 behandelingen vinden elke 3-4 weken plaats. Hierdoor duurt de Inner Journey 5 maanden. 

Wanneer: Open op maandag & vrijdag van 9.00 – 17.00

Wat het kost: Een Inner Journey bestaat uit 6 behandelingen. Deze kosten samen €447,- excl. btw. 

Voel je een interne ja? Wil je groeien en ben je bereid tijd en geld in jezelf te investeren?
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan voordat je instapt! Dat doe je hier.

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

Ja dat kan, neem dan contact op hier. Ik behandel ook heel specifiek zwangeren met reiki (specialisatie). 

Dat is alleen mogelijk na het volgen van het Inner-journey traject, als je besluit “onderhoud-sessies” te boeken. 

Bij een Inner Journey kan dat. Mail naar info@wilgkracht en je krijgt een aangepaste factuur voor betalen in 2 (2x €225 excl. btw) of 3 termijnen (3 x €155,- excl. btw)
Boek je Journey in dat geval NIET via de website!

Boek direct je Journey bij Wilgkracht

De ‘Journeys’ bij Wilgkracht, zijn geen alternatief voor reguliere zorg, maar kan wel complementair bijdragen aan herstel. Bij ziekte (fysiek, emotioneel of mentaal) dient ten allen tijde een arts of specialist te worden geraadpleegd.

zie disclaimer & algemene voorwaarden voor meer info.