Wilgkracht

Wiw, hét Intuïtieve groepstraject

Klaar om je intuïtie verder te ontwikkelen én hierop te durven vertrouwen, zodat jij betere keuzes maakt?

Jij hebt het al in je als vrouw

Klaar om vanuit je gevoel te verklaren, je intuïtie verder te ontwikkelen én hierop durven te vertrouwen? Dit is de weg naar meer balans, rust en vertrouwen in je leven.

Intuïtie, sensitiviteit, aanvoelen, authentiek, ontvankelijkheid en overgave zijn allemaal vrouwen-kwaliteiten. Het mag meer tot zijn recht komen, het wordt tijd om jouw innerlijke wijsheid te voelen, ervaren en te ontwikkelen.

Jij wilt

Leren hoe intuïtie werkt en hoe je dit kan gebruiken in je leven

Meer in contact met je gevoel en je intuïtief komen

Zo in verbinding komt te staan hiermee, dat je hier op durft te vertrouwen 

Meer willen leven vanuit wat je hart je ingeeft 

Balans creëren door je spirituele wereld onderdeel te maken van je leven, in plaats van iets dat je ernaast doet of ben

Gelijkgestemde ontmoeten, omdat je eigen omgeving niet begrijpt in welke processen jij zit, wellicht nog niet spiritueel ontwaakt zijn

Dit is precies wat ik met jou kan bereiken:

Verbinding maken met je gevoelswereld en hier vanuit leven

Wat anderen vrouwen zeggen

Shiela
Shiela
Rockanje
Lees verder
Hier heeft Wies mij bij geholpen: een betere gronding, staan voor mezelf, Meer energie en drive om dingen aan te pakken, meer innerlijke rust, verwerken en doorvoelen van emoties en mijn kern, beter fundament om met mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling aan de slag te gaan.
Nathalie
NathalieHellevoetsluis
Lees verder
Wies is rustig, begripvol en houd jouw tempo aan. Niets moet alles mag. In een wereld van onwetendheid, staat wies voor al je vragen klaar. Ik heb de energetische behandelingen met coaching gedaan. Het leverde mij rust op in mijn hoofd en mee voelen met mijn lichaam. Ik werd weer 1 met lichaam en geest.
Marloes
MarloesArnhem
Lees verder
Wies weet een fijne, open en veilige sfeer te creëren. Ik heb het ervaren als moment van rust, tijd en aandacht voor mezelf. Iets dat zowel in hectische als rustige periodes heel welkom is.
Previous
Next

Wat kan je verwachten in de
tien bijeenkomsten

Intuitie leren waarnemen

Tijdens de eerste bijeenkomsten focussen we vooral op de ontwikkeling van het helder waarnemen. Geen we-doen-maar-wat. Uiteraard bied ik je in de bijeenkomsten en met de thuiswerk-opdrachten in de besloten facebookgroep verschillende mogelijkheden aan die bijdragen aan het leren aanvoelen, afstemmen en verklaren van processen. 

Je lichaam als bron om toegang te krijgen

Tijdens de kernbijeenkomsten ontvang je kennis van de krachtbronnen in je lijf, contact daar mee leren maken en voelen wat het met je doet. Gaan we o.a. intuïtief dansen, maken we een reis langs alle chakra’s. Je bent gewaarschuwd: het kan echt veel in beweging zetten, maar dat is ook precies wat we willen!

Intuitie gebruiken in je leven

De laatste bijeenkomst gaan we intuïtie leren gebruiken. We stemmen ons af op de maan, Tarot- en orakelkaarten, godinnen, engelen, edelstenen, dromen en verbeeldingen middels trance- en chakra reizen. In de bijeenkomsten werk je alleen of in kleine groepjes en ga je kijken, zien, voelen en ervaren om het geleerde vervolgens thuis te gaan toe te passen. 

Leven met de flow van de (donkere) maan

De maan is sterk verbonden met onze vrouwelijke intuïtie. De bijeenkomsten vinden plaats rond de (donkere) maan, de maan die je niet ziet, maar wel voelt. De maan van naar binnen keren, inchecken bij je gevoelswereld, je donker (je pijn) zien en voelen. De maan van manifesteren, zaadjes planten en een maand lang laten groeien. 

Krachtige healingen en inwijdingen & ceremonies

Tijdens verschillende sessies ontvang je groepsreiki, pers. reiki, healingen en ceremonies waardoor opgedane ervaringen en kennis nog meer doorvoeld kunnen worden, blokkades worden opgeheven. Je ontvangt een krachtige liefdevolle inwijding, zodat jij jouw vrouwelijke innerlijke wijsheid, zachtheid, liefde, innerlijke kracht en creatiekracht mag voelen.  

Vrouwelijk leiderschap & vrouwenlijn

Jij neemt de leiding in jouw leven, want jij weet dat je niet het slachtoffer bent van wat je voelt. Je ‘weet’ steeds beter dat jij in elke situatie de leiding kan pakken en je op deze ‘gave’ kan terugvallen. Daarnaast verbind jij je elke bijeenkomst met jouw helpende voormoeders, die zeer veel invloed hebben op wie je nu bent, je overtuigingen en vastgeroeste patronen. 

Inclusief certificaat van deelname bij minimaal 80% aanwezigheid

Wat anderen vrouwen zeggen

Wilgkracht
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Op 1 januari heb ik een jaarlegging 2022 van Wies gekregen. Op dat moment was t een bevestiging van alles wat ik zelf al voelde. En nu in juni heeft t me geholpen om grote stappen te zetten naar een totaal andere toekomst. Wanneer ik even van ‘mijn pad’ dreigde te raken keek ik weer naar de kaart die Wies voor me trok en luisterde ik haar audiobestand nog eens af. En dan durfde ik er weer vol voor te gaan. Wies is zo’n lief en vertrouwd persoon, ik gun iedereen een Wies in haar (of zijn) leven.
Zaterdag ben ik samen met mijn moeder bij Wilgkracht geweest voor een moeder-dochter cacao ceremonie.Wat was het magisch!Zo mooi hoe Wies ons erdoorheen heeft begeleid met haar fijne, rustige stem.We hebben mooie krachtige oefeningen gedaan wat ons dichter bij elkaar bracht, heel bijzonder. Bij de sharing kwamen wat emoties los en het voelde helemaal oke om deze er gewoon te laten zijn.De plek voelde meteen heel fijn en vertrouwd.Echt een aanrader om eens te ervaren.Dankjewel en veel succes Wies! 🙏Liefs Veronique en Indah
Karin P.Karin P.
10:49 14 Dec 21
De 1e behandeling had ik gewonnen en dat smaakte naar meer. Wat een rust straalt Wies uit en wat voelt het al snel eigen. Door haar behandeling heb ik meer ruimte in mezelf gekregen en een groter cadeau kon ik niet wensen. Een echte aanrader als je graag je energie wilt laten stromen.
Nathalie KALISHOEKNathalie KALISHOEK
07:39 02 Nov 21
Vakkundig verhelderend & doortastendZeker de moeite waard.Ik heb energetische behandelingen met coahing gedaan. Het leverde mijn rust op in me hoofd en meer voelen met me lichaam. Ik werd weer 1 met me lichaam & geest.Wies is rustig, begripvol & houd jou tempo aan. Niets moet alles mag.In een wereld van ontwettendheid, staat wies voor al je vragen klaar.
js_loader

En nu denk jij zou dit voor mij zijn?

Herken jij je in mijn visie en de verlangens die ik met je deel? Grote kans dat dit traject voor jou geschikt is!

De meeste spirituele vrouwen die ik begeleid:

Zijn spirituele vrouwen die op zoek zijn naar een ontwikkelingstraject om te groeien, die weten dat dit tijd en ruimte vraagt, hongerig zijn zich te ontwikkelen als mens en ziel.  

Hebben hier en daar wel wat gedaan aan spiritualiteit, maar over het algemeen nog geen jaartrajecten. Zijn geïnteresseerd om mee te varen op het ritme van het leven middels de maan, seizoen of je menstruatiecyclus. 

Willen de commitment van een vaste groep aangaan met gelijkgestemde, omdat ze weten dat groeien in een groep meerwaarde heeft. Je kan leren van en met elkaar, zoeken die verbinding met gelijkgestemde, ervaren hen als spiegels van hun eigen leven en willen tegelijk helemaal zichzelf kunnen zijn.  

Zijn vrouwen die niet meer fulltime werken, of die tijd en ruimte in hun agenda maken omdat ze weten dat zij de belangrijkste persoon zijn in hun leven, niet vanuit ego maar vanuit liefde naar henzelf. Zij leven niet om te werken, zij werken om te leven en te leren.  

Willen graag meer balans in hun leven, met meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Het geluk en welzijn van zichzelf en haar dierbare vergroten, er één wereld van maken. Ze weten dat dit begint met werken aan zichzelf en je openen voor het spirituele pad.

Investeren geld in hun spirituele groei en in zichzelf als vrouw en ziel. Dit is geen discussie, dit vinden ze heel logisch en het waard.

Wat dit traject jou exact gaat leren

Je leert hoe jouw intuïtie met jou communiceert, waar deze plekken zich bevinden in je lijf en hoe je daarmee contact kan maken. 

Je zo in verbinding komt te staan met je gevoel, je vrouwelijke intuïtie dat je hier op durft te vertrouwen in je leven.

Dat je niet alles oplost of verklaart vanuit logica, maar vanuit wat je hart en gevoel je ingeven; innerlijk weten en innerlijk voelen ontstaat. 

Inzichten in je relatie met de maan, voorouders, engelen, godinnen enz en hoe heilige rituelen, ceremonies en inwijdingen je hierin kunnen ondersteunen.  

Je ontwikkeld een heldere intuïtieve waarneming waarbij je diverse tools blijvend kan gebruiken om intuïtief leven dagelijks toe te passen. 

Aan het einde weet jij waar je staat op jouw spirituele pad en welke elementen jij wilt introduceren en verdiepen in jouw leven om jouw groei te versnellen.

Deze training is geen

Hoe moet ik mediteren training. Je hebt al meditatie ervaring / pas je zelf regelmatig toe

 

Geen methodiek training; van zo moet het. 

Zoveelste training met de zoveelste visie die je vanaf nu absoluut moet volgen 

Volledige kennisoverdracht training waarbij je elke bijeenkomst een hele boom aan papier in een klappertje stop

Wat deze training wel is

Alle ruimte om jouw weg, pad, gevoel en intuïtie te volgen en te ontwikkelen

Een gouden combinatie van enerzijds kennisoverdracht vanuit wies, met ervaringsreizen, opdrachten en meditaties gericht op voelen en intuïtie ontwikkelen

Een weg van zelf leren voelen waar jij behoefte aan hebt, nodig hebt. 

Elke keer zelf onderzoekt wat werkt voor jou, of jij jezelf herkent en tevens voelt wat wel en niet bij jou past 

Een training om jou meer inzichten te geven in jouw spirituele ontwikkeling, zodat jij beter begrijpt hoe jouw spirituele pad zich ontvouwt. 

Lieve jij, het wachten is over

Wat als ik je een manier van leven kan leren, die gewoon klopt

Jouw investering

WIW intuïtief groepstraject

10 maanden lang groepsbijeenkomsten met besloten facebookgroep en huiswerk
1497
 • 1 x per maand een fysieke bijeenkomst van een dag
 • Support, opdrachten, meditaties en vragen stellen via een besloten facebookgroep
 • Inclusief héél veel gratis extra's met een waarde van meer dan 1000 euro

Wiw Intuïtief groepstraject + 1 op 1

Inclusief persoonlijke 1 op 1 energetische coaching en therapie
2997
 • Alles van het WIW Traject
 • Vijf 1 op 1 behandelingen met energetische therapie en coaching in de praktijk van wilgkracht of op afstand gedurende het traject
 • 1x per maand 30 min nazorg, coaching of ruimte om je individuele vragen te stellen aan de hand van de bijeenkomst én behandeling
Veel gekozen

Dit zijn al jouw gratis extra's ter waarde van meer dan 1000 euro:

 • Je betaalt maar 9 van de 10 bijeenkomsten, zodat je er altijd één kosteloos kan missen i.v.m. ziek zijn of vakantie
 • Astrologische geboortekaart (twv 97)
 • Cacaoceremonie (twv 67 euro)
 • Rite of the womb Inwijding (twv 97 euro)
 • Baarmoederhealing (twv 97 euro)
 • Reiki healing (twv 77 euro)
 • Mini-cursus hoe creëer je jouw heilige cacaoceremonie thuis (twv 47 euro) 
 • Korting als je andere activiteiten boekt bij Wilgkracht (kan al oplopen tot 500 euro)
 • Persoonlijk Wilgkracht-Notitieboekje voor al je aantekeningen / dagboek (twv 15euro)
 • Besloten Facebookgroep waarin huiswerk, meditaties, inspiratie gedeeld wordt en er support is (twv 497 euro)
 • Gezonde versnaperingen en onbeperkt thee (twv 150 euro)
 • Volledig verzorgde lunch
 • Persoonlijk afgestemd kristal / edelstenen setje (twv 27 euro)
 • Bijna elke bijeenkomst een bloem, of ander presentje wat mee naar huis gaat (twv 97 euro)
 • intakegesprek (twv 47 euro)
 • 10 werkboekjes als naslagwerk en met opdrachten (twv 297 euro)

 

Als deze extra’s hebben bij elkaar alleen al een waarde van over de 1000 euro! 

 

Boek je de 1 op 1 coaching en therapie erbij dan ontvang je ook nog extra:

 • 1 gratis (afstands)behandeling, je betaalt er 4 krijgt er 5 (twv 147 euro)
 • Gratis 1x wekelijks contact via de app als er tussentijds vragen zijn op ma-woe-vrij. (twv 297 euro)
 • 1x gratis tarotlegging – wat te doen van 7 kaarten (twv 107 euro)
 • Consult aan de hand van je geboortekaart (twv 107 euro)
Kies je deze optie, dan haal je met de extra’s van deze optie al bijna je geld eruit!

Meest gestelde vragen

Regio Rotterdam:
10 vrijdagen op 14 okt (start) – 4 nov – 25 nov – 16 dec – 20 jan – 24 feb – 17 mrt – 7april – 28 april – 26 mei van 9.30-15.30

Regio Nijmegen:
10 vrijdagen op 11 nov, 2 dec, 23 dec, 27 jan, 17 of 24 feb, 24 mrt, 14 of 21 april, 12 mei, 2 juni, 30 juni van 12.30-18.30

Regio Rotterdam:
10 vrijdagen op 18 nov,9 dec, 6 jan, 3 feb, 3 mrt, 31 mrt, 21 april, 19 mei, 16 juni, 7 juli
van 10.00-16.00

Jazeker kan dat! In principe in termijnen van 2-3-4 of 5 keer

Ik kies er ook héél bewust voor dit NIET te doen, omdat ik zelf zeggenschap wil houden over wie ik toelaat in de groep.

Veiligheid en een match hebben en voelen met elkaar is voor mij zeer belangrijk als je een kwetsbaar, diep groepstraject aangaat. 

Mijn eigen intuïtie raadpleeg ik als leidraad, niet de centen of de vergoedingen. 

Ik waarborg daarmee de veiligheid en de toewijding van de vrouwen aan het proces. Dat is onbetaalbaar in mijn ogen… 

Voel je de roeping om mee te doen?

De training is voor iedereen die zich bereidt is als ‘beginner’ op te stellen als het gaat om je gevoel, intuïtie en innerlijke wijsheid ontwikkelen. 

Daarom zal ik met jou eerst een gratis intakegesprek voeren, om te zien of we resoneren en het niveau van innerlijk werk en commitment klopt. De groep moet ‘kloppen’ voor mijn gevoel.

Neem contact op voor een gratis intake als je voelt dat je graag zou willen deelnemen. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en te horen waarin jij vastloopt om jouw leven op gevoel en intuïtie te leven. En welke verlangens en dromen jij hebt in dit aardse leven.  

Waar wil jij naar toe groeien? Hoe ga je dat doen? Durf jij kwetsbaar te zijn en dit met mij delen?  

Boek dan een gratis intakegesprek  

Over Wies_2
Cacao, yin en reiki

Mijn klanten noemen mij Vakkundig, Verhelderend & Doortastend

Ik ben namelijk een opgeleid energetische- en reikitherapeut, ben in opleiding als Tao van de Vrouw en dus weet ik als geen ander hoe je contact kan maken met je gevoel, je vrouwelijke intuïtie en flow. Door mijn jaren van transformatie ben ik Yin-expert en loop ik daarnaast met een Master opleiding ‘Master in gedrag’ op zak. Want ja, helemaal zonder dat hoofd kunnen we ook niet leven!

Je krijgt dus het complete plaatje