Voel je welkom

Bezield leven als Vrouw, Verbinden vanuit Moed en Compassie

In 2022 ga ik hele zachte, maar krachtige 'Bezielde Vrouw workshops' geven.

  • Voor moedige vrouwen die een nog diepere verbinding met zichzelf willen aan gaan

  • Voor kwetsbare vrouwen, die diepere heling zoeken op baarmoeder, buik, bekken en hart niveau

  • Voor dappere vrouwen die de schuld en schaamte voorbij durven te gaan

  • Voor vrouwen die al goed gegrond en gecentreerd zijn

  • Voor zwangere vrouwen die een diepere connectie zoeken met hun lichaam, hun omgeving en hun ongeboren kind

Goddess_yoni_eiceremonie

Wat ik je bied in 2022

Ei-eiceremonie_zwangerschap
  • Cacaoceremonies 

  • Baarmoeder healing 

  • Healing cirkels

Cacaoceremonies

Wil je graag weten wat een cacaoceremonie voor je kan betekenen, hoe het in zijn werk gaat? Binnen Wilgkracht bied ik de volgende cacaoceremonies aan

Gevoel_Voelen_wilgkracht

Cacaoceremonie volle maan

In een groep van minimaal 4 mannen of vrouwen gebruiken we de energie van volle maan om naar buiten treden met je energie. Dus voelen wat er gaande is jezelf uiten met o.a. klank, bewegen, dans, of zang.

Gevoel_Voelen_wilgkracht

Moeder/Dochter Cacaoceremonie

In een 1 op 1 persoonlijk afgestemde ceremonie kan ik alle kanten met jullie opgaan:
- Gewoon even een dagje moeder-dochter tijd (laagdrempelig)
- Stukje heling en diepere verbinding met elkaar aangaan
- Thema's bepalen jullie zelf

Gevoel_Voelen_wilgkracht

Womb healing cacaoceremonie

Cacao wordt de compassievolle dochter van moeder aarde genoemd en onze vrouwelijke energie ligt daarin opgeslagen en is sterk verbonden met onze hartchakra. In deze workshop ga jij je verbinding met je baarmoeder (womb) en gebruiken we cacao om de verbinding is ons lijf weer te herstellen. heling en verbinding uit te nodigen.

0
Gingen jouw voor

Wilgkracht klantbeoordelingen

Veronique Idenga
Veronique Idenga
Hellevoetsluis
Lees verder
Zaterdag ben ik samen met mijn moeder bij Wilgkracht geweest voor een moeder-dochter cacao ceremonie. Wat was het magisch! Zo mooi hoe Wies ons erdoorheen heeft begeleid met haar fijne, rustige stem. We hebben mooie krachtige oefeningen gedaan wat ons dichter bij elkaar bracht, heel bijzonder. Bij de sharing kwamen wat emoties los en het voelde helemaal oke om deze er gewoon te laten zijn. De plek voelde meteen heel fijn en vertrouwd. Echt een aanrader om eens te ervaren. Dankjewel en veel succes Wies! 🙏 Liefs Veronique en Indah

Healing cirkels (3 juni)

Een healing cirkel helpt je te ontspannen, je oordeel en gedachten even te laten voor wat ze zijn, los te laten en te openen voor dat wat je uitnodigt met jouw intentie. Het zorgt voor bekrachtiging en geeft je de ruimte om te openen naar vertrouwen, zelfliefde, acceptatie, rust, en ontspanning voor meer energie. Vanuit de ruimte die jij creëert, kun jij jezelf liefde sturen naar plekken die geheeld mogen worden. 

 

Hartopenende TAO-oefeningen & Reiki

Middels Tao-oefeningen (bewegend mediteren en klanken) openen we ons hart om verdriet en andere emoties toe te staan, of te voelen, ruimte te geven aan ons hartverlangen. Daarin ondersteunen deze helende oefeningen jouw bij. 

Daarna zit of lig je en ontvang je reiki, om dat wat je hebt aangeraakt te kunnen aarden. Reiki ontspant, geeft rust en meer energie. 

11.00 – 12.00
@ Yurt Tinte, pansersdijk 5, Tinte
Kosten 19.95 euro
Combinatieticket beide healings = 35 euro

Plek voor max 8 vrouwen
Gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen
Breng je eigen yogatmat mee

Aanmelden doe je hier

Baarmoederhealing met drum & Reiki

Tijdens de baarmoederhealing ga je contact maken met je baarmoeder die sterk in verbinding staat met jouw waterelement: Het vrouwelijke, vruchtbaarheid en (weder)geboorte.
Ook voor vrouwen zonder baarmoeder, omdat je de baarmoeder energetisch nog kan voelen en contact mee kan maken.

Er kan niet echt een nieuw begin zijn, iets nieuws geboren worden, voordat gebeurtenissen en verliezen innerlijk verwerkt zijn. Daar ondersteunt deze healing jouw bij. 

Daarna zit of lig je en ontvang je reiki, om dat wat je hebt aangeraakt te kunnen aarden. Reiki ontspant, geeft rust en meer energie. 

12.30 – 13.30
@ Yurt Tinte, pansersdijk 5, Tinte
Kosten 19.95 euro
Combinatieticket beide healings = 35 euro

Plek voor max 8 vrouwen
Gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen
Breng je eigen yogamat mee

Aanmelden doe je hier

11.00 – 12.00
@ Yurt Tinte, pansersdijk 5, Tinte
Kosten 19.95 euro
Combinatieticket beide healings = 35 euro
Breng je eigen yogamat mee

Baarmoeder Healing (13 mei)

De baarmoeder is een plek waar (levens)energie stroomt of juist blokkeert, omdat trauma zich makkelijk kan opslaan via geboorte, seks, je eerste bloeding maar ook trauma uit voorgaande vrouwenlijn ligt hier opgeslagen.  Het is de plek van jouw vrouwelijke vitale levensenergie, creatiekracht en flow.

Wat een Baarmoeder Healing voor je kan betekenen

De baarmoeder Healing zorgt voor een betere lichaamsbewustzijn, waardoor je beter in contact komt met je gevoel en intuïtie. Dit zorgt ervoor dat je rust, ontspanning en meer (levens)energie zult ervaren na een sessie.  

Omdat je de verbinding met je lijf en baarmoeder aangaat, op een liefdevolle zachte manier, zal jij je beter geaard voelen en zet het jouw proces van heling in bewegen. 

Mogelijk ervaar je een diepe innerlijke kracht, de herverbinding met je voormoeders, meer vertrouwen en ben je zo in staat een stukje trauma los te laten en af te voeren. Of wordt er iets aangeraakt waardoor dit proces langzaam kans krijgt om losgelaten te worden. 

Geen enkele vrouw ervaart de Baarmoeder Healing hetzelfde. Daarnaast zal je niet al deze dingen in één sessie ervaren. Maar naar mate je deze healing vaker ontvangt zal er steeds meer ruimte zijn voor loslaten, opruimen en daarvoor in de plaats innerlijke rust, acceptatie, ontspanning, energie en vertrouwen ontstaan.