Als je mij 7 jaar geleden had verteld dat ik...

💖De kracht, liefde en steun niet in een partner, maar bij mezelf en gelijkgestemde zou vinden

💖Zou leven op mijn gevoel met meer ruimte en tijd voor mezelf, in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen en de maatschappij

💖Ik goed genoeg ben, niet te veel ben, mezelf op de eerste plaats zou zetten als vrouw, moeder, dochter, vriendin…

…Had ik je heel hard uitgelachen en voor gek verklaard als people-pleaser die ik was!

Ik gun jou een leven waarin spiritualiteit, zelfontwikkeling en balans centraal staan. Daarom heb ik een prachtig aanbod ontwikkelt die toegankelijk is voor iedere vrouw. 

Natuurlijk MaMarieke fotografie-147

Zonder mijn tumor was ik nooit spiritueel ontwaakt

Pijn is een kans om veerkrachtig te zijn

Eind 2016 werd ik ziek en begin 2017 bevestigde mijn artsen dit ook met medische uitslagen. Ik was toen 29 jaar, in de bloei van mijn leven. Tot overmaat van ramp verliet mijn toenmalige vriend mij ook nog voor een ander. Ik zat in mijn eigen ‘komt een vrouw bij de dokter’…

Ik had geen tijd om te rouwen om mijn ziekte of mijn ex, omdat de behandeling mijn volledige aandacht vroeg. Ik vond de kracht , liefde en steun niet in een partner, maar bij mezelf en bij mensen in mijn omgeving die mij te steunden. mijn mannelijke energie van daadkracht, actie en doorzetten, letterlijk overleven, heeft mij enorm geholpen dat eerste jaar in 2017. Ik koos ervoor niet op de grond te blijven liggen, maar op te staan en te vechten, het beste ervan te maken. 

Ow ja, en te midden van dit drama lukte het mij ook nog om af te sturen met een Master in Gedrag, cum laude nota bene! Ik was echt mega trots op mezelf.

Maar laat ik eerlijk zijn…
Aan de buitenkant leek het alsof ik alles onder controle had, maar van binnen voelde ik mij heel anders…

Daar waar je mannelijke energie staat voor daadkracht en je helpt bij ‘het overleven’ om de kracht te vinden, is je vrouwelijke energie van tijd en aandacht om te voelen en stil te staan bij je emoties, intuïtie en je cyclische leven juist nodig voor een goede balans om niet uitgeput te raken.

Als 10jarig meisje was ik zo sensitief, ik werd daarvoor afgestraft door de buitenwereld en heb het toen weggestopt. Tot ik 29 jaar was en een tumor kreeg, mijn toenmalige vriend mij verliet voor een ander en ik de ballen op mijn werk niet meer hoog kon houden, mijn kinderwens on-hold stond. Mijn wereld stortte in elkaar en mijn spirituele ontwaking was daar… 

Nu 7 jaar later ben ik zover gekomen door altijd door te zetten, mij niet te laten beïnvloeden vanuit angst over de overtuigingen die anderen hebben van spiritualiteit en mijn sensitieve talenten.  

Ik leef en werk vanuit gevoel in mijn fantastische bedrijf Wilgkracht, heb een man die mijn spiritualiteit en mij accepteert zoals ik ben, voed mijn zoon Vins zoveel mogelijk op vanuit wat goed voelt in plaats van wat de maatschappij van mij verwacht.  

Ik ben altijd in ontwikkeling, ‘it’s a never ending story’ als je eenmaal spiritueel ontwaakt bent. Om te kunnen groeien investeer ik tijd, ruimte, aandacht en niet onbelangrijk: geld in mijn persoonlijke en spiritueel groei. Voor mij is dat één ding. Ik zoek altijd nieuwe kansen om te leren, mijn zielspad te bewandelen en dit soms pijnlijke aardse leven te bevatten en te doorvoelen en doorleven.  

Jij kunt dit ook bereiken, door net zoals ik te werken aan jezelf en niet af te wachten, maar door zelf de touwtjes in handen te nemen en jouw ruimte te claimen om te groeien als vrouw en als ziel.  

Het meest liefdevolle en krachtigste wat jij nu kan doen, is een jezelf een hele dikke vette ja geven. En ja tegen meer leven op je gevoel, op je intuïtie en vanuit je hart, zodat jij een leven kan creëren waarin je meer balans, rust en vertrouwen voelt. Hiermee jouw welzijn en dat van anderen vergroot. 

Dit is precies wat ik met jou kan bereiken:

Verbinden maken met je gevoelswereld en hier vanuit leven

Een paar van mijn favoriete dingen

01

Chocolade is seks op je tong

Levenswiel Matronen

Chocolade & Cacao verslaafd

Verslaafd aan 80% Lindt chocolade en lover van pure rauwe ceremoniële cacao drinken (tja, kan ook niet anders als cacao facilitator van Cacamocacao)

02

Wandelen in het bos

Wandelen in het bos

Ik houd van wandelen in het bos, het is zo ontspannend en aardend. Vindt het belangrijk om Vins ook frisse lucht te geven en hem te leren over de natuur en hiervoor zorg te dragen. 

03

Verslaafd aan leren

Wilgkracht_Bezielde vrouw workshops

Sponzen!

Ik verslind boeken, cursussen, opleidingen en trainingen bij het leven. Ik houd van ‘sponzen’! Omdat ik weet dat ik hier gewoon heel erg gelukkig van wordt en mijn ziel hierom vraagt. Vroeger bleef ik dit doen, uit de overtuiging dat ik anders niet ‘goed genoeg was’…

04

Vreetbeer!

puddingbroodje

Waar eten is, is wies

Je kunt mij wakker maken voor een puddingbroodjes, Hollandse pot vind ik niets behalve mama’s homemade worteltjestamp met hachee en mijn eigen boerenkoolsoep… Echte zoetekauw en je kan mij beter vragen wat ik niet lust. Koekjes zijn niet veilig in de kast, tot ergenis van mijn man en visite. Cant’help it!

Fun facts over mij

Ik slaap het liefst 10 uur of meer op een dag

Limburgse die verhuist is voor de liefde naar Brielle (zh) 

Ik ben geboren met alleen het licht van de wassende maan in de slaapkamer

Loop overal tegenaan, vooral deurposten en heb een geheugen als een vis

Wat dan weer grappig is want ben vissen in sterrenbeeld en daardoor ben ik mega intuïtief

Mama van Vins (17-01-22) De weeën startte in de nacht van volle maan en heb een echte watergeus op de wereld gezet. 

Mijn Human Design is Manifestor, mocht het je iets zeggen

Kom uit een leraren gezin en heb 10 jaar voor de klas gestaan, waaronder SBO

Ik heb een gestructureerde chaos op mijn bureau. Ik weet precies in de stapel waar iets ligt maar als iemand daar aan zit ben ik alles kwijt! 

Wat heb ik gedaan in mijn reis?

Ik zocht jarenlang naar manieren en tools. Ik bespaar je deze ik-doe-maar-wat-aankloot-fase, zodat je direct kan toewerken naar een leven dat klopt!

Het is niet moeilijk om meer op gevoel en vanuit je intuïtie jouw leven vorm te geven, als je maar weet waar je op mag letten, hoe je deze signalen kan oppikken en wat je er mee kan doen. Je leven zal een betere balans krijgen, omdat je met meer vertrouwen en rust je leven leidt vanuit wat voor jou klopt!

Ik zie zelfontwikkeling en je vrouwelijke intuïtie echt als een must om gelukkig te kunnen leven met jezelf en anderen.

Realiseer je echter: De weg naar verandering is niet één die kort is, maar vaak moed en toewijding vraagt om te bereiken wat je nodig hebt. Er bestaat geen quick-fix, het vraagt ruimte en tijd om te kunnen voelen en zijn. Vandaar dat we ook 10 maanden bezig zijn.

Daarom werk ik het liefst met jou als jij weet, voelt en ziet dat er iets moet gebeuren, jezelf de investering waard vind en er écht voor wil gaan in een setting van sisterhood. 

Jij hebt een liefdevolle leraar nodig, begrip en iemand die je inzichten meegeeft op je spiritueel zielspad. Dat kan ik voor je zijn en betekenen.

6 helende klanken