Werk met Wies

Klaar om een leven te leiden, met meer innerlijek rust, zelfvertrouwen en liefde?

Dus jij wil graag meer op je gevoel leven, in contact met de vrouw die in jou zit? Je hebt al wat dingen gedaan en geprobeerd, maar komt maar niet aan het integreren en toepassen in je leven?
Ik heb zoveel geleerd tijdens mijn jaren van transformatie, dat ik nu al mijn geheimen met jou bereid ben te delen. Klaar om een leven te leiden, voor meer rust, zelfliefde en zelfvertrouwen?

Komt dit bekend voor?

Je bent super sensitief en merkt dat je vastloopt doordat je te veel leeft in je hoofd. Maar je weet en voelt dat er meer is, maar wat is dat dan en hoe ga je daar mee om?

Je merkt dat je leven niet in balans is, je spiritualiteit wellicht heeft nog geen geïntegreerde plek in je leven (relatie, werk, gezin) gekregen maar hier verlang je wel naar. 

Je merkt dat je vastloopt, je spirituele ei niet kwijt kan in je eigen omgeving en bent op zoek bent naar gelijkgestemde in  jou spiritueel pad van ontwaking en persoonlijke ontwikkeling.

De ervaringen van andere vrouwen

Wilgkracht
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Myrte HollandersMyrte Hollanders
16:06 16 Jun 23
In November 2022 nam ik deel aan de Online training Intuïtie Module 1 van Wies. Tijdens het volgen van de module en het maken van opdrachten merkte ik al snel blokkades in mijn lijf. Ik mocht nog dieper bij mezelf komen, alleen hoe wist ik niet.Aan het eind van de module had ik een online 1-1 met Wies, waarin duidelijk werd dat ik met innerlijke rust, zelfliefde, en pijnen loslaten aan de slag wilde gaan. Hiervoor hebben we een live Journey dag gekozen.In Mei was het zo ver. Ik mocht ruim 2 uur rijden om naar Wies toe te gaan, en ik ben zó dankbaar en blij die keus gemaakt te hebben!Wies voelt ontzettend goed aan in het moment waar de behoefte ligt.Ze heeft de hele dag naar mij gekeken, de dag aangepast naar wat nodig was.Ik ben zoveel dichter bij mezelf gekomen.De middag nam ze me mee naar het bos, voor een coaching opdracht rondom mijn ankers. Intens, maar ook intens mooi.Mijn lijf voelt lichter, mijn hoofd laat minder gedachtes binnen en ik heb meer innerlijke rust. Ook voel ik dat mijn hart meer open staat voor emoties die ik blokkeerde. En dat betekend meer voelen en meer mogen huilen. Emoties mogen er zijn, het is mijn kracht weet ik nu.De dag is zó waardevol voor mij geweest, een waar ik de rest van m’n leven de vruchten van zal plukken! En daar ben ik Wies eeuwig dankbaar voor.Als je verandering durft aan te gaan en durft te investeren in jezelf, dan raad ik je een Journey dag 1-1 écht aan.
Astrid BekiusAstrid Bekius
06:30 04 Jun 23
Een aantal weken geleden ben ik op retraite dag geweest bij Wies. Ik heb deze dag als heel bijzonder en fijn ervaren. Ontwapenend om te zien hoe een groep vrouwen die elkaar niet kent, bij elkaar komt en zich kunnen openen voor elkaar en hierdoor zichzelf maar ook de ander verder helpen. Iedereen kwam met eigen doelen en intenties maar tegelijkertijd ontstond er een mooie verbinding om elkaar te verstevigen.Met Wies als prachtige, rustige en fijne begeleidster. Een echte verbinder, die dit op een natuurlijke en erg prettige manier doet.Ik was op zoek naar een retraite ter versteviging om mijn hart nog meer te openen.Ik wilde eindelijk weer iets voor mijzelf want ben altijd aan het zorgen voor de rest.En dat is op deze dag zeker gelukt. Een dag waar ik contact maakte met mijzelf, verbinding maakte met de andere, tot rust kwam en inzichten heb gekregen die ik mee heb genomen op mijn pad.Zo fijn om even stil te staan, dingen af te sluiten te voelen en weer volgeladen door te kunnen gaan.Een echte aanrader voor een ieder die zichzelf een cadeau wil doen en even ruimte wil maken voor zichzelf.
Anita PalaciosAnita Palacios
12:01 30 May 23
Ik heb afgelopen weekend een ommekeer Journey Livedag bij en samen met Wies mogen ervaren.Een dag waar ik ongelooflijke rust heb mogen ervaren en tot nieuwe inzichten mocht komen. Wat ik als enorm waardevol voor mijn persoonlijke ontwikkeling vind.Het stukje rust was dan ook iets waar ik erg naar verlangde.Buiten de rust en inzichten, voelde ik me krachtiger en liet ik mezelf dezelfde avond al, minder leiden door angst.Iknraad het dan ook iedereen aan..een ieder die verder wil komen in het zoeken naar zijn ware ik, op zoek is naar een stukje rust en kracht of welke behoefte dan ook.Wies zal samen met jou fijn loos voelen en onderzoeken wat die behoeftes zijn en hier op een mooie, rustige, duidelijke, maar vooral liefdevolle manier op inspelen en aan bouwen.Liefs een hele te vreden vrouw
Melissa WeijdeveldMelissa Weijdeveld
17:02 28 Mar 23
Ik heb deel genomen aan de retraite dag en het was enorm waardevol. Je keert naar binnen en komt tot mooie inzichten. Daarnaast kom je weer volledig tot rust en kan je met herladen energie werken aan de mooie inzichten die je hebt mogen ontvangen. Ik voel me als herboren. Dankzij Wies voelde ik me veilig, welkom, gehoord en vooral gezien. Met respect en liefdevolle begeleiding van haar heb ik deze dag als geweldig ervaren. Ik raad het iedereen aan!!! Ik zal zeker in de toekomst nog een keer deelnemen aan de retraite dag. Enorm dankbaar 🙏🙏Wies wat je brengt is waardevol
C GC G
06:06 28 Feb 23
Wies is een liefdevolle, bewuste vrouw. Cacaoceremonie bij haar gedaan. Was heerlijk onder haar begeleiding.Waarom heeft googel geen 7 sterren?
Op 1 januari heb ik een jaarlegging 2022 van Wies gekregen. Op dat moment was t een bevestiging van alles wat ik zelf al voelde. En nu in juni heeft t me geholpen om grote stappen te zetten naar een totaal andere toekomst. Wanneer ik even van ‘mijn pad’ dreigde te raken keek ik weer naar de kaart die Wies voor me trok en luisterde ik haar audiobestand nog eens af. En dan durfde ik er weer vol voor te gaan. Wies is zo’n lief en vertrouwd persoon, ik gun iedereen een Wies in haar (of zijn) leven.
Zaterdag ben ik samen met mijn moeder bij Wilgkracht geweest voor een moeder-dochter cacao ceremonie.Wat was het magisch!Zo mooi hoe Wies ons erdoorheen heeft begeleid met haar fijne, rustige stem.We hebben mooie krachtige oefeningen gedaan wat ons dichter bij elkaar bracht, heel bijzonder. Bij de sharing kwamen wat emoties los en het voelde helemaal oke om deze er gewoon te laten zijn.De plek voelde meteen heel fijn en vertrouwd.Echt een aanrader om eens te ervaren.Dankjewel en veel succes Wies! 🙏Liefs Veronique en Indah
Karin P.Karin P.
10:49 14 Dec 21
De 1e behandeling had ik gewonnen en dat smaakte naar meer. Wat een rust straalt Wies uit en wat voelt het al snel eigen. Door haar behandeling heb ik meer ruimte in mezelf gekregen en een groter cadeau kon ik niet wensen. Een echte aanrader als je graag je energie wilt laten stromen.
Nathalie KALISHOEKNathalie KALISHOEK
07:39 02 Nov 21
Vakkundig verhelderend & doortastendZeker de moeite waard.Ik heb energetische behandelingen met coahing gedaan. Het leverde mijn rust op in me hoofd en meer voelen met me lichaam. Ik werd weer 1 met me lichaam & geest.Wies is rustig, begripvol & houd jou tempo aan. Niets moet alles mag.In een wereld van ontwettendheid, staat wies voor al je vragen klaar.
js_loader

0
Vrouwen heb ik al mogen helpen

Meer over jouw spirituele groei

01

Je weet meer dan je denkt

Het begint allemaal met openstellen

Voor het grote onbekende, voor delen in jou die aangeraakt, gehoord en gezien willen worden, voor anderen, je waarneming voor boodschappen die jezelf of ik voor jou ontvang. Gewoonweg omdat je voelt dat dit er is en jij jezelf durft te ontwikkelen. 

02

Leren is meer dan logica

Denken, voelen, weten

Werken met mij is een mix van kennis, ervaringen opdoen, uitwisselen met mij of gelijkgestemde, voelen wat er gebeurd bij jou in contact met anderen, het universum. Allemaal stappen van jouw persoonlijke en spirituele groei en intuïtieve ontwikkeling. 

03

Natuurlijk MaMarieke fotografie-043

Quick fix bestaat niet, vergeet het!

Een leven leiden dat klopt voor JOUW gevoel

Na openstellen, ervaren, kennis komt de moeilijkste stap die tijd kost: toepassen en integreren. Dat vraagt dat je met toewijding, inzet en overgave dingen doet en je proces aangaat. Dan transformeer je in een paar maanden tijd, beloofd! Meer rust, vertrouwen en liefde is wat jij wilt en creëert in jouw leven. 

Mijn aanbod is voor jou als jij...

Wilt ontdekken en meer in contact wilt komen te staan met je gevoel. Zo in verbinding komt te staan hiermee, dat je hier op durft te vertrouwen. Wilt leren hoe intuïtie werkt en hoe je dit kan gebruiken in je leven. 

Gelijkgestemde wilt ontmoeten, omdat je eigen omgeving niet begrijpt in welke processen jij zit, wellicht nog niet spiritueel ontwaakt zijn. Je bent je bereid open op te stellen in de groep, of tijdens  individuele sessies bij mij in de praktijk. 

Voor echte verandering is toewijding, verbinding en vrijheid nodig, omdat je proces groeitijd nodig heeft. Jij weet dit en bent bereid ruimte, tijd en geld vrij te maken voor jouw behoeften en proces. 

Dit wil jij niet zeggen als je later oud bent

Wacht jij totdat je 82 bent en zeg: Waar was mijn leven?

Ik spraak laatst een 82 jarige vrouw die haar levensverhaal met mij deelde. Altijd dienstbaar, altijd in dienst van haar mannen geleefd. Ze wil wel wandelen, maar haar man durft niet, ze wilt graag fietsen maar haar man geeft er niets om. Ze wilt wel leuke dingen doen, maar ze heeft geen gelijkgestemde vrouwen waar ze op aanhaakt…

Zielig? Ja, zeker. Maar laten we eerlijk zijn, herken jij je ook niet in haar? Ik wel, zo was ik 7 jaar geleden ook… Altijd afhankelijk opstellen van anderen, people-pleaser en mezelf totaal naar de achtergrond cijferen. 

Tijd om jouw vrouwelijke leiderschap te pakken, je te omringen met mensen die jouw begrijpen en een leven te leven op gevoel en intuïtie, een leven dat klopt. 

Stop met lijden en ga je leven leiden voordat het aan je voorbij gaat!